Aktuellt

HelpMeUp

Så otroligt spännande! Jag har precis inlett ett samarbete med HelpMeUp AB. HelpMeUp erbjuder en marknadsplats för personliga digitala möten mellan kunder och experter. Bokningssystem, betalningssystem, videomöten, digitala workshops och  kundkommunikation på en och samma sida! Perfekt för ett litet företag som mitt! Och dessutom är det kul att finnas med i ett sammanhang som inte bara handlar om skrivande. Min sida hittar du här!

Gå in och titta på helpmeup.se – du kanske hittar en expert på just det område du söker.

Skrivcoachning

Längtar du efter att komma igång med ditt skrivprojekt? Att få tid och energi och kanske en kick som gör att du kan hålla farten och inspirationen igång! Då erbjuder jag dig skrivcoachning!

Skrivcoachning kan liknas vid en privat författarskola och passar dig som älskar att skriva men inte tar dig tiden till det. Du som kanske påbörjat flera skrivprojekt men inte kommit vidare. Du kan anlita mig för skrivcoachning oavsett var du är i din skrivprocess. Du betalar en startavgift och ett fast pris för varje inlämnad sida. Du bestämmer hur många sidor du skriver och i vilken takt du vill lämna in dem. Av mig får du löpande kommentarer i textdokumentet och ett kortare utlåtande om mina reflektioner för den text du lämnat in. På så sätt utvecklar du ditt skrivande samtidigt som du kommer vidare i ditt manus. Smart och enkelt! Och den stora vinsten är det som många skribenter saknar – deadlines! 

Läs mer om hur skrivcoachning fungerar!

Lina Areklew

Återigen har jag glädjen att se en av böckerna jag lektörsläst i bokhandeln. Det är verkligen en förmån att få vara en del av att en författare når sina drömmar! Våren 2019 lektörsläste jag manuset till Ur askan och jag kan verkligen rekommendera den till alla som vill läsa en riktigt bra och välskriven kriminalroman.

Så här skriver förlaget om boken på sin hemsida:
”Fredrik Fröding överlever en av Europas värsta färjekatastrofer. Ned i djupet med Estonia följer båda hans föräldrar. Hans bror Niklas spolas av en av flottarna i väntan på räddning. Kroppen hittas aldrig och Fredrik vägrar ge upp hoppet om att han överlevt.”

Du kan bland annat köpa boken på Akademibokhandeln och Bokus. 

Läs mer om författaren Lina Areklew på Strawberry Förlag.

Bokomslag Sister Suicide

Jag lektörsläste Kris Kites roman Sister Suicide i ett tidigt skede. Den lanserades på bokmässan i Göteborg hösten 2019 och hyllas av alla dem som minns 80-talet och vill försvinna in i en värld av sex, droger och rock ’n’ roll en stund. 

Så här beskrivs boken: 
”Sister Suicide är en generationsroman om rock ’n’ roll, sex och droger, och om att växa upp som trasig ung vuxen. Berättelsen utspelar sig i Stockholm, på Londons pulserande rockklubbar och i turnébussar längs Europas vägar under 80-talet. Det är en berättelse om kärlek, om livets toppar och dalar, och är på så sätt en tidlös berättelse – som skulle kunna utspela sig när som helst.”

Boken finns bland annat att köpa här.

Vill du ha ett signerat ex kan du köpa den direkt från förlaget. 

Kreativt skrivande

Det planeras för en kurs i kreativt skrivande där vi tillsammans fångar just din livsberättelse! 

Vill du att dina barn och barnbarn ska få läsa din livshistoria? Har du något viktigt att berätta men vet inte hur du ska säga det? Skriv!

Vi möts vid fyra tillfällen.

Första gången tänker vi brett – vad har jag att berätta?

Andra gången går vi in lite mer på djupet – hur ska jag formulera mig och vilken ton ska jag ha?

Tredje gången tar vi all tid till att faktiskt skriva! 

Vid fjärde träffen har du säkert kommit en bit in i ditt skrivprojekt. Eller så kanske du känner dig helt klar. Vi följer upp och summerar. Den som vill får gärna dela sin text med oss andra.

Mer information om kursen kommer! Första kursen sker i Halmstad. Skicka ett meddelande till mig om du vill veta mer eller är intresserad av att delta.

”Den längsta resan är resan inåt.”

Dag Hammarskjöld