Hoppa till innehåll

Omdömen

Ordmoln med omdömen

Gith var snabb, kunnig och framför allt intresserad och engagerad i min berättelse. Ett bra bollplank som fanns kvar för tips, råd och diskussion även efter avslutat jobb. Jag är så tacksam att jag anlitade henne och det var värt varenda krona!
/Malin Rylander, Hjärtslagaren utgiven juni 2023

Hej Gith

En sån osedvanlig tur att jag hittade just dig. Har bara läst utlåtandet, ska ta itu med kommentarerna senare. Men jag förstår precis vad du menar, men har inte förstått det av mig själv. Det med att bryta kontraktet med läsaren, och framförallt lyssnaren, barnet. 

Jag kan utan tvekan säga att du hjälpt mig mest av de lektörer jag anlitat!
/Barbro G Andersson, författare till tre böcker om Trymmeldagen

Hej Gith

Tack för hjälpen med min bok. Dina synpunkter, vare sig det var av kritiska eller av berömmande karaktär, är jag väldigt glad för. Min upplevelse är att du hjälpt mig få min självbiografiska roman med dess berättelser mer levande och ytterligare växt fram. Jag ser fram mot att höra av mig till dig igen för att få ett slutligt utlåtande.
Vänligen
Björn Friman

Hej!

Gith har tagit mitt manus till ett nytt perspektiv. Hon har på ett professionellt, kunnigt och ödmjukt sätt hjälpt mig att lyfta fram manuset till en ny nivå. Jag rekommenderar henne varmt som lektör. 

Faktabok och bilderboksmanus som gavs ut under 2021.

Hej Gith

När jag sökte efter en lektör till mina tre barnboksmanus, ville jag ha en som är noggrann både före, under och efter processen. En som skulle ge mig värdefulla förslag på ändringar i såväl text som logik och dramaturgi. En som skulle ha en god språk- och innehållskänsla. Jag hoppades också att lektören skulle tycka om mina manus och ge mig uppmuntrande och konstruktiv feedback.

Jag fann den lektören i en och samma person, Gith Thedvall. Jag hittade henne av en slump och hade tur. Mina tre barnböcker lyfter medan jag går igenom hennes anteckningar. Ändringarna är så logiska och skriver sig nästan själva. Jag rekommenderar henne varmt!

Barbro Andersson

Hej Gith

Tack för ditt gedigna arbete! Det är en fantastisk hjälp i mitt arbete med att göra berättelsen mer levande, attraktiv och tillgänglig. Jag har läst igenom ditt utlåtande och förstår hur du menar och håller med om … jaa, allt. Jag tycker förstås att dina tankar och kommentarer är både kloka och värdefulla. Jag är imponerad av att du kan arbeta så strukturerat och att du har en sådan överblick.

Lotta Juhlin

Hej Gith

Tack så mycket för ditt fina mail och konstruktiva synpunkter på mina texter.  Jag uppskattar alltid dina kommentarer, de är alltid kloka och uppmuntrande och det känns så roligt och skönt för det hjälper mig att bli bättre. Ofta tar du upp just sådana saker som jag själv funderade en del över och skrev om flera gånger men ändå inte var riktigt nöjd. Bra att du gör det så jag får ytterligare en synvinkel på det. Din hjälp är ovärderlig för det hjälper mig se mina karaktärer tydligare.

Det känns så bra att få dina synpunkter på mina texter. Det är en otrolig hjälp att ha någon som kan tala om vad jag bör tänka på och vad jag missar eller när jag är övertydlig. Absolut ovärderligt för mig. Det betyder så mycket att få den hjälpen.

Det känns så bra att få till mig synpunkter som hjälper mig att förbättra mina texter. Det har jag alltid önskat mig, för det är ju så man lär också. Jag uppskattar verkligen att få lite synpunkter på mina texter från dig som kan bedöma dem mer objektivt. Är så tacksam för dina kloka synpunkter. 

Tusen tack! Jag tar verkligen till mig dina kommentarer.
Berit Emilsson