Hoppa till innehåll

Om mig

Gith vid havet

Jag tror att alla människor har en berättelse inom sig

Jag tror på mänsklig kraft! Jag tror också på kraften i den process som uppstår vid samarbete. Därför arbetar jag alltid nära och tillsammans med dig som författare eller skribent. Helt enkelt för att din text ska nå så långt som möjligt. 

Nära och tillsammans är två av mina ledord. Du äger din text och du gör de förändringar du känner är rimliga. Min roll är att få dig att se din text från flera håll och med nya ögon. Genom att jag granskar din text på djupet och ställer frågor till dig hoppas jag att vi tillsammans kan lyfta din text ett steg till.

Som utbildad lektör kan jag se vad ditt manus eller din text behöver för att lyfta ett steg till. Som journalist och kommunikatör ser jag hur ditt språk kan utvecklas för att bli så effektivt och tillgängligt som möjligt.

Har du påbörjade berättelser och texter som du inte kommer vidare med? Eller kanske skulle du vilja skriva mer? Oavsett var du är i din skrivprocess kan jag hjälpa dig att komma vidare.

Boka gratis samtal med mig!

Om du vill veta mer om hur vi kan samarbeta och om jag är rätt lektör för dig erbjuder jag dig ett förutsättningslöst samtal. Kontakta mig i formuläret så bokar vi ett samtal som självklart är helt gratis. Då tar vi upp de eventuella funderingar du har och ser hur du kan gå vidare.

CV

Jag har många års erfarenhet från folkbildningen och den ideella sektorn. Utbildad journalist vid JMG – Göteborgs universitet och beteendevetare med en kandidatexamen i sociologi och socialt arbete. Jag har även läst fristående kurser inom bland annat brottsförebyggande arbete vid Linnéuniversitet.

Förutom flera kortare skrivarutbildningar har jag 120 hp – motsvarande fyra års studier på halvfart – i Kreativt skrivande vid Linnéuniversitetet. 

Under hösten 2020 läste jag kursen ”Att skriva barnlitteratur – litterär gestaltning i bilderboken” vid Jönköpings universitet, 15 hp på halvfart. Otroligt spännande och intressant att få fördjupa sig i bilderböcker för unga. Just nu illustreras mitt första bilderboksmanus av Lovisa Zacrison.

Jag är diplomerad lektör efter att jag gått Ann Ljungbergs lektörsutbildning och jag ingår i nätverket Litterära konsulter. Du kan läsa mer om oss och våra tjänster på litterarakonsulter.se

Jag är yrkesverksam kommunikatör och arbetar dagligen med intern och extern kommunikation, ledningskommunikation och kriskommunikation.

Hör gärna av dig om du har frågor!

    Jag är en del av Skallen AB med org.nr. 559133-4080 och innehar F-skattsedel.