Hoppa till innehåll

Kommunikatör

Som kommunikatör arbetar jag nära och i samarbete med dig som skribent. Jag tar kommunikativa uppdrag som till exempel manusutveckling,  språkgranskning och textbearbetning. Det kan vara texter för webbsidor, personliga brev vid ansökan om nytt jobb eller någon annan text som ska vara extra proffsig.

Jag kan också hjälpa dig att göra en plan för din kommunikation inför ett speciellt uppdrag eller ge dig stöd i en kommunikativ situation.

Eftersom varje uppdrag är unikt kan du skicka ett meddelande till mig så kommer vi överens om vad som ska göras. Sedan återkommer jag med prisförslag.

Erbjudande för studenter

Är du student eller arbetar du i en ideell organisation? Jag ger alltid rabatt när jag gör kommunikativa uppdrag för studenter och ideella organisationer.

När du som student skrivit på din uppsats under lång tid kan det vara svårt att lyfta blicken. Jag går igenom din text och granskar den med ögon utifrån. Jag ser om språket fungerar – det är viktigt att den som ska bedöma uppsatsen förstår vad det står. Men jag tittar också på om den röda tråden och logiken fungerar.

Ideella organisationer behöver ofta skriva texter som ska se proffsiga ut. Det kan vara olika rapporter eller texter till hemsidan. Jag utgår alltid från en faktisk text som jag granskar och bearbetar.

Eftersom varje uppdrag är unikt kan du skicka ett meddelande till mig och beskriva vad det är du vill ha hjälp med. Sedan diskuterar vi vad som blir bäst för just dig.

”Gith fick läsa vår uppsats när vi kände oss mer eller mindre klara. Men vilken tur att hon läste! Efter flera veckor av skrivande var vi blinda för texten men Gith såg både stort och smått och kunde tipsa om flera förbättringar, speciellt för att stärka den röda tråden. Tack!”

Emil Niklasson och Sanna Vanno, På gränsen mellan personligt och privat – en intervjustudie om lärarrollen i sex- och samlevnadsundervisning på högstadiet, C-uppsats i sociologi, Stockholms universitet våren 2019.

Hör gärna av dig till mig om du har frågor om samarbete.